Zağnosspor'da ayrılık

Zağnosspor'da ayrılık

Trabzon ekibi, antrenör Kıvanç Özcan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı

TRABZON (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Zağnosspor'un, antrenör Kıvanç Özcan ile yollarını ayırdığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kıvanç Özcan'ın Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev yapmasından dolayı Trabzon'a gidiş gelişlerde problem yaşadığı gerekçesiyle istifa ettiği, kulüp yönetiminin ise bu istifayı kabul ettiği belirtildi.

Açıklamada, "22 aydır kulübümüzde antrenörlük görevini yürüten Kıvanç Özcan ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz." denildi.

Antrenörün takımla güzel günler geçirdiği de vurgulanan açıklamada Özcan'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Zağnosspor'da çok güzel günler geçirdik. Genel başkanımız Emre Aksoy, kulüp başkanımız Haluk Selim ve Abdülaziz Baş başta olmak üzere her an desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Oyuncularıma bu zamana kadar göstermiş oldukları mücadeleden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Umarım Zağnosspor bu yıl hem ligde, hem de Avrupa'da istediği başarılara ulaşacaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler