Zabıta teşkilatının 192. yılı

Zabıta teşkilatının 192. yılı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eminönü'ndeki esnafı ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Zabıta teşkilatının kuruluşunun 192. yılı dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eminönü'ndeki esnafı ziyaret etti.

Mısır Çarşısı önünde Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Lazoğlu, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve beraberindekiler esnafları ziyaret ederek çiçek ile lokum dağıtımında bulundu.

Gazetecilere açıklamada bulunan Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü Lazoğlu, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Eminönü'nde esnaf ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ''Bu haftada çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederek onların yanlarında olduğumuzu bildireceğiz. Bu etkinliği bu yıl ilk kez yaptık ve bundan sonra da her yıl yapacağız. Dün esnafların olduğu bir takımla da dostluk maçı yaptık.'' dedi.

İSTESOB Başkanı Yılmaz ise zabıta teşkilatının hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ''Dün de zabıtamızla halı sahada beraberdik. Onların görevi kolay değil. Allah görevlerinde kolaylık versin.'' diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :