Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü

Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçeci, zabıtanın belediyelerin kolluk kuvveti olduğunu söyledi. Fedakarca görev yapan zabıtalara teşekkür eden Bahçeci, "Zabıtalar bizim sokaktaki, çarşıdaki, pazardaki elimiz ayağımız, kolumuz." dedi.

Vatandaşların güvenle alışveriş yapmaları noktasında zabıtalara büyük görev düştüğünü ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehirlilerin daha güvenilir ve daha sağlıklı şartlarda alışveriş yapması noktasında da zabıtalarımız önemli bir görev icra ediyor. İş yerlerinin denetlenmesi, açılması, kapanması gibi bir takım işleri de takip ediyorlar. Belediyemizde görev yapan 42 zabıtamız kesinlikle hiçbir istismara fırsat vermeden samimi bir şekilde hizmet ediyor, bundan dolayı da gurur duyuyoruz. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, zabıta teşkilatının kuruluş gününü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler