Yüzde 140'lık dev zamma davullu zurnalı kutlama

Yüzde 140'lık dev zamma davullu zurnalı kutlama

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, toplu sözleşme imza töreninde çalışanların yanında durarak kadrolu işçilere önemli artışlar sağladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarının çiçeklerle karşıladığı bir atmosferde, toplu sözleşme imza töreninde önemli müjdeler verdi. Toplu sözleşme protokolünde yer alan maddeler çerçevesinde kadrolu işçilerin eğitim, yakacak ve giyecek yardımları dev oranda yükseltildi. İmza törenine Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, Disk-Genel-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük ve diğer sendika yetkilileri ile birim müdürleri katıldı.

Yüzde 140'lık dev zamma davullu zurnalı kutlama

İmza töreninde konuşan Başkan Sözen, emekten ve emekçiden yana olduklarını vurgulayarak, çalışanların daha iyi şartlarda yaşamaları gerektiğini belirtti. Sözen, "Çalışanlarımızın bana değil, benim onlara teşekkür etmem gerekir. 3 dönemi tamamladık. Her zaman benim ve başkan yardımcısı arkadaşlarımın yanında bu kardeşlerim oldu. Görev sürecimizde Manavgat halkının taleplerine cevap verme noktasında tüm arkadaşlarımız elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı.

Yüzde 140'lık dev zamma davullu zurnalı kutlama

Disk-Genel-İş Sendikası Başkanı Vedat Küçük ise toplu sözleşmenin kadrolu işçilerin ihtiyaçlarına büyük oranda cevap vereceğini belirterek, Başkan Sözen'in emekçi dostu tavrını övdü. Küçük, "Bugün sorumlusu bizim olmadığımız, ülkeyi yönetenlerin ekonomiyi bu duruma getirdiği noktada bizi rahatlattığı için kendisine hem işçi arkadaşlarım adına hem de sendikam adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." dedi.

Yapılan toplu sözleşme, 15.01.2024 tarihinden itibaren 3 yıl boyunca geçerli olacak şekilde hayata geçirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in bu adımı, belediye çalışanları arasında memnuniyetle karşılandı ve emekçilere olan desteğini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.