Yurtiçi Kargo, müşteri memnuniyeti en yüksek kargo şirketi seçildi

Yurtiçi Kargo, müşteri memnuniyeti en yüksek kargo şirketi seçildi

Şikayetvar.com'un yayınladığı Müşteri Deneyim Endeksi raporuna göre, Yurtiçi Kargo 2023 yılında da kargo sektöründe müşteri memnuniyetinde zirvedeki yerini korudu. Şirket, başarısını operasyonel yatırımlarına ve hizmet kalitesine borçlu.

Tüketici çözüm platformu Şikayetvar.com'un her yıl düzenlediği Müşteri Deneyim Endeksi raporu, kargo sektörünün önde gelen markalarının müşteri memnuniyetini değerlendiriyor. Bu yılın sonuçlarına göre, Yurtiçi Kargo, beşinci kez üst üste sektörün en başarılı markası olarak öne çıktı.

Yurtiçi Kargo'nun Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, başarılı performanslarının arkasında yapılan operasyonel yatırımların etkili olduğunu belirtti. Canatan, "Hayata geçirdiğimiz operasyonel yatırımların karşılığını alabilmek bizi her zaman mutlu ediyor. Tüm müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Kargo sektöründe müşteri memnuniyeti sağlamanın zorluklarına da değinen Canatan, başarının farklı disiplinleri uyumlu bir şekilde bir araya getirmekle mümkün olduğunu vurguladı. Şirket olarak IT alanında, personel eğitimi alanında ve otomasyonlu operasyon projelerinde yatırımlarına devam ettiklerini belirten Canatan, "Hedefimiz, tam bir müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu doğrultuda robotik ve otomasyon projelerine ağırlık veriyoruz" diye ekledi.

Geçtiğimiz günlerde açılan Eskişehir Otomasyonlu Transfer Merkezi'nin ardından bu yıl içinde Ankara'da bir merkezin daha açılacağını duyuran Canatan, bu merkezin sektöre önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Saatte 50-60 bin kargonun robotik ve otomasyon sistemleri ile ayrıştırılacağı bu merkezin, şirketin hizmet kalitesini daha da artıracağını söyledi.

Yurtiçi Kargo'nun müşteri memnuniyetindeki liderliği, şirketin sürekli iyileştirme ve yenilikçi yaklaşımının bir sonucu olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.