Yurtiçi Kargo, Beşinci Kez Sektörünün En İtibarlı Markası Seçildi

Yurtiçi Kargo, Beşinci Kez Sektörünün En İtibarlı Markası Seçildi

Türkiye genelinde 15 bin katılımcının oylarıyla belirlenen 2024 Türkiye İtibar Endeksi sonuçlarına göre, Yurtiçi Kargo beşinci kez üst üste kargo sektörünün en itibarlı markası seçildi.

Kent Üniversitesi ve İtibar Akademisi iş birliğiyle gerçekleştirilen bu araştırma, Türkiye İstatistik Kurumu'nun "Türkiye Örneklemi" kabul ettiği 26 Bölge ve 72 ilden yaklaşık 15 bin kişi ile yapılan görüşmeler sonucu hazırlandı. Araştırma kapsamında CATI (bilgisayar destekli telefonla görüşme) yöntemi kullanılarak katılımcılara sektörler ve markalar hakkında sorular yöneltildi. Toplanan veriler, Kent Üniversitesi'nin ilgili istatistik bölümleri tarafından analiz edilerek Türkiye İtibar Endeksi oluşturuldu.

Yurtiçi Kargo’ya Birincilik Ödülü

Yurtiçi Kargo, 2024 yılı sonuçlarına göre kargo sektöründe zirvede yer aldı. Bu başarı, Kent Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde marka yetkililerine takdim edildi. Ödülü alan Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, markanın başarısını tüm Yurtiçi Kargo ailesine ve müşterilere ithaf etti.

"Her Zaman Daha İyisi İçin Çalışıyoruz"

Mustafa Canatan, ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Bize bu gurur verici ödülü kazandıran 18 bin kişilik Yurtiçi Kargo ailesine ve bize bu ödülü takdir eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söz verdiğimiz gibi her zaman daha iyisi için çalışıyoruz" dedi.

"Üreten, Çalışan, Gelişen ve Fayda Sağlamak İsteyen Herkesin Yanındayız"

Canatan, sözlerine şöyle devam etti: "Kazandığımız ödüller ve kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki müşterilerimiz bize güveniyor ve biz de onları destekliyoruz. Türkiye genelinde 80'in üzerinde aktif kampanyamızla tüm üretici ve esnafları kapsayacak şekilde kampanyalar uyguluyoruz. Ayakkabı üreticisinden mahalle terzisine kadar her meslek grubuna yönelik kampanyalarımız var. Örneğin, Yurtiçi Kargo şubelerinde öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman indirimleri hazırdır. Şirket olarak, üreten, çalışan, gelişen ve bir fayda sağlamak isteyen herkesin yanındayız. Aldığımız ödül dolayısıyla mutlu ve gururluyuz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.