Yunus akını havadan görüntülendi

Yunus akını havadan görüntülendi

İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunusların İstanbul'da tarihi yarımada açıklarında dans edercesine yüzdüğü anlar havadan görüntülendi. Onlarca yunusun bir arada yüzmesi izleyenleri hayran bıraktı.

Karadeniz ve Marmara Denizi arasında yolculuk eden yunuslar en çok İstanbul Boğazı çevresinde görülmesi ile biliniyor. Tarihi yarımada açıklarında onlarca yunustan oluşan sürü dron ile görüntülendi.

Yunus akını havadan görüntülendi

Çoğu zaman boğazda seyreden büyük gemilere eşlik eden yunuslar, bazen gemiler ile yarışırcasına yüzüyor. Yunusların yanlarındaki yavruları ile birlikte yüzdüğü anlar ise izleyenlerin içini ısıtıyor.

Yunus akını havadan görüntülendi

Sevimli yunusları yakalamak için ise bazen fotoğrafçılar saatlerce sahillerde bekliyor. Vatandaşlar ise yunusları gördüklerinde cep telefonları ile görüntülemeye çalışıyor. Marmara Denizi'nde son yıllarda artan yunus popülasyonu da dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.