Yunaklılar istifa eden Başkan Demirhan için sokağa döküldü

Yunaklılar istifa eden Başkan Demirhan için sokağa döküldü

Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Demirhan’ın şok eden istifasının ardından ilçe halkı da sokağa çıktı. Muhtarlar, STK Temsilcileri , belediye çalışanları ve vatandaşlar Yunak Belediye Başkanlığı önünde toplanarak destek açıklamasında bulundu

Konya'nın Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın şok istifası ilçede de tepkilere neden oldu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’ne istifasını sunan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a ilçe halkı sahip çıktı. İlçede görevli muhtarlar, STK Temsilcileri , belediye çalışanları ve vatandaşlar Yunak Belediye Başkanlığı önünde toplanarak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a destek açıklamasında bulundu.

Abdullah Emre Demrihan’a destek için yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde Belediye Başkanımız Abdullah Emre Demirhan’a karşı . bir takım mesnetsiz iddialar , iftiralar ve şantajlar yapıldığı yönünde girişimlerin olduğu , bu mesnetsiz olayların hem sayın başkanımızı , hem partimizi hem de Yunak halkının üzerinde şer odaklarının olduğu net bir şekilde görülüyor “

“Haberler moralimizi bozmuyor”

Medyada çıkan İstifa haberlerine itibar etmediklerini belirten vatandaşlar, başkanın ilçeye olan hizmet sevdasını bildiklerini ve her zaman kendisine destek olacaklarını belirttiler.

Ne olmuştu? 

Konya'nın Yunak ilçe Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiği öğrenildi. 2014 yılı Mart ayında yapılan mahalli seçimlerinde Yunak Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Emre Demirhan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleriyle tekrar Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın geçtiğimiz Perşembe günü Ak Parti Genel Merkezi’ne giderek istifanı sunmuştu. Başkan Demirhan’ın istifasına ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kamuoyundaki söz konusu iddia’ya göre , Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a karşı, mesnetsiz iddialar, iftiralar ve şantajlar yapıldığı yönünde girişimlerin olduğu iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum