Yunak Yavaşlı İlkokulu'nda mezuniyet heyecanı!

Yunak Yavaşlı İlkokulu'nda mezuniyet heyecanı!

Konya’nın Yunak İlçesi Yavaşlı İlköğretim okulunda 4. sınıf öğrencileri okulda düzenlenen coşkulu bir kep töreniyle mezun oldu. Duygusal anların yaşandığı törende minik mezunlar ortaokula uğurlandı

Konya’nın Yunak İlçesi Yavaşlı mahallesindeki yavaşlı ilköğretim okulunda 4. sınıf öğrencileri okulda düzenlenen coşkulu bir kep töreniyle ortaokula uğurlandı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kep töreninde duygusal anlar yaşandı.

Yunak'ta 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte öğrencileri kep töreni heyecanı sardı. Yavaşlı İlkokul Müdürü İsmail Yaşar, eğitim hayatının en önemli basamaklarından biri olan ilkokulu tamamlayan öğrencileri kutladı.

Okul Müdürü İsmail Yaşar, “Geleceğimizin teminatı kıymetli öğrencilerimiz. İlkokulu bitiyor. Hayatın başka renklerini yaşama vakti, başka sorumlulukların ve yeni heyecanların yaşanacağı döneme giriyorsunuz. Bir taraftan mezun etmenin sevinci Bir tarafta hicran En değerli varlıklarımız olan siz sevgili öğrencilerimizden ayrılacak olmanın hüznünü taşırken yüreğimizde; sizleri duyarlı, çağdaş, ayakları yere sağlam basan bireyler olarak geleceğe, yeni bir eğitim yaşamına uğurlayacak olmanın da mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Buradaki 4 yıllık eğitim sürecinizde aydınlık yarınlara atılan her adımda sizinle olmak, bizim için çok kıymetliydi. Başarılarınız, mücadele azminiz, kaliteniz ve sağlam duruşunuzla daha da güçlenecek; yeşerttiğiniz tüm güzellikler bizim için gurur kaynağı olacaktı” ifadelerini kullandı.

Yavaşlı İlkokul'unda 2021 -2022 eğitimöğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencileri keplerini coşkuyla atarak ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

mm.jpgmmmmmm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum