Yüksekova'daki terör saldırısı

Yüksekova'daki terör saldırısı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda şehit olan iki polis ve bir asker için taziye mesajı yayımladı

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığınca, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda şehit olan iki polis ve bir asker için taziye mesajı yayımlandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonlar esnasında bugün bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan saldırı sonucunda bir asker, iki polisin şehit olduğu, ikisi ağır olmak üzere sekiz asker ve bir polisin yaralandığı hatırlatıldı. Hastaneye sevk edilen yaralıların tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatımızın mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman emniyet mensubumuza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler