Yüksekova'da sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırılması

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırılması

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin kaymakamı İbrahim Çenet, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, terör mağduru vatandaşların sıkıntılarını...

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin kaymakamı İbrahim Çenet, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, terör mağduru vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İlçede sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırılmasının ardından hayat normale dönmeye başladı.

Kaymakam Çenet, beraberindeki Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Hakkari Vali Yardımcısı Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Kazgan, VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir ile Cengiz Topel Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Esnafla bir süre sohbet eden İbrahim Çenet ve beraberindekiler, ardından vatandaşlarla birlekte çay içerek sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşlara kanalizasyon ve altyapının yapılacağı bilgisini veren Çenet, yol, su ve elektrik için de çalışmaların başlatılacağını söyleyerek, devletin vatandaşlarının yanında olacağını ve vatandaşlarla omuz omuza vererek tüm sıkıntıları aşacağını aktardı.

İdare tarafından her türlü tedbirin alındığını ve vatandaşların mahallelerine göre kurulan müracaat masalarına başvurmaları gerektiğini belirten Kaymakam Çenet, zararların telafi edileceğini de ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler