YRP'nin adayı Köseoğlu, Konya'nın geçmiş 6 yılına 'kayıp yıllar' dedi

YRP'nin adayı Köseoğlu, Konya'nın geçmiş 6 yılına 'kayıp yıllar' dedi

YRP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, "Doğru Belediyecilik, Doğrudan Belediyecilik" ilkesiyle hareket edeceklerini belirtti ve Konya'nın kaynaklarını şehre hizmet ve yatırım olarak yönlendireceklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, Konya'nın yerel yönetim anlayışını "Doğru Belediyecilik, Doğrudan Belediyecilik" prensipleriyle yeniden şekillendirmeye hazır olduklarını duyurdu.

Köseoğlu, yapmış olduğu yazılı açıklamada, doğru belediyeciliği "doğru projeyi, doğru yere, doğru zamanda, doğru bedelle yapmak" olarak tanımladı ve israf etmeyen bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirtti.

Köseoğlu ayrıca, Konya'nın geçmiş altı yılının kayıp yıllar olarak nitelendirilmesi gerektiğini ifade ederek, belediyenin esas meseleleri ve temel sorunları ihmal edip tali işlerle uğraştığını savundu.

"Yeni yollar trafik sorununu artırdı"

Köseoğlu şöyle devam etti:

"Konya’nın sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, hemen hiç bir temel sorunu çözemediniz. Trafik için yolları şehrin trafiğinin hak ettiği kadarını, yapamadınız, çoğaltamadınız, köprülü kavşaklar yapmadınız. Yeni açtığınız yollar bile trafik sorununu çözmek yerine artırdı. Bir çok alt geçit yapılabilecek noktalara ışıklar yerleştirerek trafik akışını durdurdunuz. Yaya geçidi yapmanız gereken noktaları ihmal ettiniz, trafik kazalarında insanlar can verdi.

"Havadan görüntüler yayınlayarak şehrin sorunlarını çözemezsiniz"

Seçime girerken alelacele yeni ihaleler yapıyorsunuz. Sosyal Medyada algı oluşturarak, dronla havadan görüntüler yayınlayarak şehrin sorunlarını çözemezsiniz. Konyalı bunun farkında, Konyalı bunu biliyor biz de farkındayız, biliyoruz. Konyalı becerikli belediyecilik yapanları biliyor. Çok az kaldı, hemşerilerimiz Yeniden Refahla tekrar tecrübeli belediyecileri iş başına getirecekler inşallah. Gayret bizden, destek Konyalıdan, muvaffakiyet Allah’tandır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum