YRP’li gençlerden anlamlı ziyaret

YRP’li gençlerden anlamlı ziyaret

Yeniden Refah Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde kanserle mücadele eden vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde kanserle mücadele eden vatandaşlarımızı ziyaret etti. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın geçmiş olsun mesajlarını ileten YRP’li gençler, hastaların gönüllerini aldı.

GENÇLERDEN ZİYARET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Turan Pekkirişçi, İl Gençlik Teşkilat Başkanı Mehmet Hayri Yılmaz, İl Gençlik Ar-Ge ve Gelecek Planlama Başkanı Mustafa Demirci, Yeni Seçmen Birimi Başkanı Harun Yahya Demir ve İl Gençlik Medya ve Tanıtım Başkanı Zafer Sığındı, Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören kanser hastalarını ziyaret etti.

kanser-hastalarina-ziyaret-(yrp-genclik)-(6).jpeg

ALLAH RIZASI İÇİN…

Ziyarette konuşan YRP İl Gençlik Kolları Başkanı Turan Pekkirişçi, bu tür ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, “Ziyaretler sadece Allah'ın rızası için yapıldığında anlam kazanır. Bu duygu ve düşüncelerle 4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyor ve diyoruz ki; ‘mücadeleniz, Millî Görüş’ün mücadelesi gibi hiç bitmesin.” dedi.

YRP’li gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren hastalar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

kanser-hastalarina-ziyaret-(yrp-genclik)-(4).jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :