YRP Konya İl Başkanı Acar: Kurbanın hikmeti paylaşmaktır

YRP Konya İl Başkanı Acar: Kurbanın hikmeti paylaşmaktır

YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar, hikmeti paylaşmak olan Kurban Bayramının İslâm dünyasının birlik ve beraberliğine vesile olmasını diledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Salgın nedeniyle geçen yıl mahzunca idrak ettiğimiz Kurban Bayramına bu yıl daha güzel bir atmosferde kavuşacak olmanın umudunu taşıdıklarını dile getiren Başkan Acar, “Salgından etkilenmeyen ailemiz neredeyse yok. Hatta birçok aile bu yangından daha ağır etkilendi. Kimimiz annemizi, kimimiz babamızı, kimimiz kardeşimizi, dayımızı, halamızı, amcamızı... kimimiz de üç beş canı kurban verdi” ifadelerini kullandı.

Bayramların; sevgi, saygı ve fedakârlıkla anlam kazandığının altını çizen Acar, “Ramazan Bayramında ziyaret edemediğimiz yakınlarımızı bu bayramda görebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ancak -normalleşme sürecine girmiş olsak da- tedbiri elden bırakma gafletine düşmeyelim.” dedi. Kurban bayramının ihtiyaç sahiplerini hatırlamak için bir vesile olduğuna işaret ederek “Kurbanın hikmeti paylaşmaktır” sözünü hatırlatan Acar; kurbanımızı, imkanı olmayan kardeşlerimizle paylaşarak Hz. İsmail’in teslimiyeti ve Hz. İbrahim’in imtihanından nasiplenmemiz niyazında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.