Yozgat esnafından milli iradeye afişli destek

Yozgat esnafından milli iradeye afişli destek

YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkezi Birliği (TESKOMB) tarafından Türkiye genelinde esnafa dağıtılması için...

YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkezi Birliği (TESKOMB) tarafından Türkiye genelinde esnafa dağıtılması için TESKOMB’a bağlı kooperatiflere gönderilen "15 Temmuz Milli İradenin Zaferi" adlı afiş, Yozgat'ta da esnaf dükkanlarına asılmaya başladı.

Esnafı tek tek ziyaret edip afişleri dağıtan Yozgat Bozok Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Şenol Ayaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de esnafın milli iradenin yanında yer aldığını söyledi.

O gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve TESKOMB’dan gelen mesaj ile esnafın da sokağa döküldüğünü anımsatan Ayaroğlu, şöyle konuştu:

"Hain FETÖ’ye karşı millet olarak tanklara, tüfeklere, uçaklara karşı dimdik durduk. Şimdi hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü. TESKOMB, esnaflarımıza dağıtılmak üzere özel bir afiş hazırladı. Biz de kooperatifler olarak bu özel afişi esnafımıza dağıtıyoruz. Esnafımız da büyük bir özveri ile bu afişi iş yerlerinin en özel yerlerine asıyor. TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’e bu özel çalışma için teşekkür ediyor ve esnaf olarak milli iradenin yanındayız diyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :