Youtube Premium Nasıl İptal Edilir?

Youtube Premium Nasıl İptal Edilir?

YouTube Premium İptal Edince Ne Olur?, YouTube Premium Ücreti Ne Kadar?, YouTube Premium Alınca Ne Oluyor?, Youtube Premium Nasıl İptal Edilir?, Detaylar yazımızda…

Youtube Premium üyeliğe sahip kullanıcılar reklamsız ve kesintisiz video izleme imkanına sahip olmaktadır. Farklı abonelik fiyatları ve çeşitli paketleri ile size en uygun olan pakete üyelik işleminizi gerçekleştirip kullanıma başlayabilirsiniz. Üyeliğinizi iptal etmek isteyenler için yapılması gerekenler:

  • Profilinizden Ücretli Üyelikler sekmesine giriş yapın
  • İptalini gerçekleştirmek istediğiniz paketi seçin
  • Talimatları onayladıktan sonra İptal Et butonuna basın

Aylık aboneliğe sahipseniz üyelik iptaliniz gerçekleştikten sonra belli miktardaki ödeme size yansıtılacaktır. Premium üyeliğinizin iptali gerçekleştiğinde Youtube hesabınız normal reklam içerikli olarak kullanımına dönüşecektir. Twitter Takipçi Satın Al paketleriyle paylaştığınız videoları twitter’da paylaşacak daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz

Kanalınız varsa video paylaşımlarınıza aynen devam etmeniz ve abone sayınızı artıracak içeriklerle aktifliğinizi korumanız gereklidir. Kanalınızın popülerliğini artırmak ve reklam alarak kazanç sağlamak için Youtube abone satın al seçeneğine Popigram internet adresinden ulaşabilir daha fazla etkileşim sağlayarak para kazanabilirsiniz.

YouTube Premium İptal Edince Ne Olur?

Premium üyeliğiniz iptal olduğunda sözleşmenin hükümlerinden direkt olarak sorumlu olursunuz. Ekstre ödemeler hesabınıza yansıtılarak çıkan fatura için ödeme yapmanız gerekmektedir. Son çıkan faturayı görmek ve nasıl faturalandırılacağınızı öğrenmek için sözleşme hükümlerini inceleyebilirsiniz.

YouTube Premium Ücreti Ne Kadar?

Youtube kullanıcılar için çeşitli kategoriler oluşturarak her kesimden abone sahibi olmayı hedeflemektedir. Aylık üyelik ücreti bireysel paketlerde 29,99 TL öğrenci paketleri 19,49 TL aile paketleri ise 59,90 TL olarak belirlenmiştir. Youtube premium paketleri satın alan kullanıcılar reklamsız video izleme seçeneklerinden yararlanmaktadır.

Premium paketlerine üyeliğini gerçekleştiren kullanıcılar kendi kişisel Youtube kanalında yer alan videolarına reklam anlaşmaları alabilir bu reklamlar üzerinden para kazanabilirsiniz. Kanalınızdaki abone sayınız ne kadar yüksek olursa etkileşiminiz ve kanalınızın popülerliği o kadar yüksek olacaktır. buy youtube shorts views alternatifleri sayesinde Popigram.com kanalınızdaki videoların daha fazla izlenmesini ve popülerliğinin artmasını sağlayacaktır.

YouTube Premium Alınca Ne Oluyor?

Premium paketleri satın aldığınızda Google hesabınızda yer alan tüm platformlar bu üyeliği destekler ve reklamsız video izleme imkanına geniş alanda sahip olursunuz. Ayrıcalıklı Premium paketlerine sahip olabilir abone sayınızı artırarak kanallarınızın izlenme oranını artırabilirsiniz. Youtube Beğeni satın al seçeneğine Popigram.com adresinde yer alan Youtube panelinden ulaşabilir paketlerin içeriğini inceleyerek size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.