Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin çarpma anı kamerada

Karaman'da Tabduk Emre Mahallesi'nde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Karaman'ın Tabduk Emre Mahallesi'nde akşam saat 20.40 sularında yaşanan bir kaza, bir kadının yaralanmasıyla sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, G.E. isimli kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken D.Ö. yönetimindeki 33 AAN 330 plakalı Tofaş marka otomobil tarafından çarpıldı. Otomobilin çarpması sonucu yola savrulan kadın yaralandı ve güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kazanın ardından sürücü, yaralı kadının yardımına koşarken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman'da yaşanan bu kaza, yaya güvenliği ve trafik kurallarının önemini bir kez daha hatırlatırken, olayın güvenlik kamerasına yansımasıyla detaylar netlik kazandı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin çarpma anı kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.