Yolcu otobüsü alev alev yandı

Yolcu otobüsü alev alev yandı

Ankara-Bolu karayolunda seyir halindeki Hatay Gökbey Seyahat firmasına ait bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. Olayda yaralanan olmazken, otobüs kullanılamaz hale geldi.

Dün akşam saat 21.00 sularında Ankara-Bolu yolu Ankara istikametine seyir eden Hatay Gökbey Seyahat firmasına ait bir yolcu otobüsünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle otobüs içerisindeki yolcular durumu fark etti ve hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

İtfaiye Ekipleri Yangını Kontrol Altına Aldı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Otobüs içerisinde bulunan 10 yolcu ve 3 personel yangından yara almadan kurtuldu. Ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.

Polis İnceleme Başlattı

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Yangının sebebinin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yolcular ve personel, olayın şokunu atlattıktan sonra başka bir araçla yolculuklarına devam ettiler.

Yolcu otobüsü alev alev yandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.