Yola fırlayan başıboş hayvan zincirleme kazaya sebep oldu! 5 araç birbirine girdi

Yola fırlayan başıboş hayvan zincirleme kazaya sebep oldu! 5 araç birbirine girdi

Erzurum'da yola fırlayan başıboş büyükbaş hayvan zincirleme kazaya sebep oldu. Hayvan telef oldu, 5 araçta maddi hasar meydana geldi. Feci kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

Erzurum-Tortum karayolunda sahipsiz büyükbaş hayvan zincirleme kazaya neden oldu. 5 aracın karıştığı kazayı vatandaşlar hafif sıyrıklarla atlatırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ, HAYVAN TELEF OLDU
Kaza, akşam saatlerinde Tortum yolu Dumlu yol ayrımında meydana geldi. Yola aniden çıkan sahipsiz bir büyükbaş hayvan zincirleme kazaya neden oldu. 5 aracın karıştığı kazada kazaya sebep olan hayvan telef oldu. Kazaya karışan araçların içindeki vatandaşlar ise kazayı hafif sıyrıklar ve maddi hasar ile atlattı.

YOL BİR SÜRE ULAŞIMA KAPANDI
Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevreden geçen vatandaşlar ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Kazanın ardından trafik bir süre ulaşıma kapanırken araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.aw666051-01.jpgaw666051-03.jpgaw666051-04.jpgaw666051-05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.