YÖK'ün dekanların istifasını istemesi

YÖK'ün dekanların istifasını istemesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü:"SDÜ'de görev yapan tüm dekanlar, gönüllü olarak ve herhangi bir makam beklentisi içerisinde olmadan, hızlı bir şekilde istifa dilekçelerini vererek milli irade ve demokrasinin yanında olduklarını açıkça göstermişl

ISPARTA (AA) - Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitedeki tüm dekanların gönüllü olarak istifa dilekçelerini verip, milli irade ve demokrasinin yanında olduklarını gösterdiğini bildirdi.

SDÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, milli irade ve demokrasiye destek çerçevesinde YÖK'ün üniversitelerde görev yapan tüm dekanların istifasını istediği anımsatıldı.

Açıklamada, "İstifa eden dekanlar, FETÖ ile bağlantıları bulunup bulunmadığı husunda değerlendirilecek olup, herhangi bir bağlantısı olmayanlar görevlerine devam etmek üzere tekrar atanacaklardır. SDÜ'de görev yapan tüm dekanlar, gönüllü olarak ve herhangi bir makam beklentisi içerisinde olmadan, hızlı bir şekilde istifa dilekçelerini vererek milli irade ve demokrasinin yanında olduklarını açıkça göstermişlerdir." ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler