Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine bağlı şoförler, AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Bakanı Yıldırım'a destek için araçlarıyla konvoy oluşturdu

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine bağlı şoförler, AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkanlığa aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a destek için araçlarıyla konvoy oluşturarak, Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gitti.

Yaklaşık 500 taksiden oluşan konvoy ilk önce Atatürk Havalimanı'nda bulunan kooperatif bahçesinde toplandı. Burada basın mensuplarına konuşan Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, "Cumhuriyet tarihinin en çalışkan bakanı Yıldırım'ın Başbakan olacağını" söyledi.

Can, buradaki taksicilerin tamamına yakınının Yıldırım'ın hemşehrisi olduğunu dile getirerek, "Bundan dolayı duyduğumuz mutlululuk ve memnuniyet nedeniyle, taksici arkadaşların tamamıyla bir konvoy halinde İstanbul AK Parti İl Binası önünden tur atıp geri geleceğiz. Sevincimizi ve memnuniyetimizi böyle ifade etmek istiyoruz." dedi

Taksiciler kooperatifinde bulunan 700 aracın 500'ünün konvoya katılacağını, 200 taksinin yolculara hizmet vermeyi sürdüreceğini belirten Can, "Bu eylemi ve etkinliğimizi yapmamızın sebebi tamamen hemşehrimize bir destek vermek amacıyla." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Can'ın aracının da bulunduğu konvoy Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı'na doğru konvoy halinde hareket etti. Taksicilerin yol boyunca korna çaldıkları görüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :