“Yeteneklerimi Keşfediyorum Kendimi Geliştiriyorum" projesi

“Yeteneklerimi Keşfediyorum Kendimi Geliştiriyorum" projesi

Ayaş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında çeşitli atölyeler açıldı

ANKARA (AA) - Ayaş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Yeteneklerimi Keşfediyorum Kendimi Geliştiriyorum" projesi çerçevesinde çeşitli atölyeler açılarak, hizmete girdi.

Eski Askerlik Şube Başkanlığı binasında zeka oyunları, Türkçe-sosyal, müzik, sinema ve tiyatro, görsel sanatlar, matematik-fen, drama atölyeleri ile sportif aktiviteler salonu düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Kaymakam Ahmet Başbaydar, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Hasan Kaleli, İrfan Yurtdoğan, Yahya Irmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım, Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağdaş Can Kodaloğlu, Müftü İsmail Ünal ve diğer kurum amirleri ve okul müdürleri ile Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım, binanın düzenlenmesine ve tefrişatına 152 bin TL harcandığını söyledi.

Ayaş ilçesinin çok yönlü olarak gençlerin ve öğrencilerin faaliyet yapabilecekleri alana kavuştuğunu belirten Yıldırım, “Ayaş ilçesinde eğitim gören tüm öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda, ilgi, yetenek ve potansiyelini geliştirmelerine yönelik eğitim merkezi oluşturarak, kaliteli, eşit yaşam imkanı sunmayı amaçladık.” dedi.

Konuşmaların ardından atölyeler gezildi, Ayaş Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekipleri gösteri sundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :