Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’a 8 Mart sürprizi

Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’a 8 Mart sürprizi

Büyükçekmece Belediyesi, Yeşilçam'ın usta oyuncularından Türkan Şoray ve Tarihçi Sacide Bolcan'ın katılımıyla düzenlediği etkinlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladı.

Büyükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, Yeşilçam'ın usta oyuncularından Türkan Şoray ve Tarihçi Sacide Bolcan'ı konuk etti. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, renkli ve anlamlı anlara sahne oldu.

Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’a 8 Mart sürprizi

Programda Türkan Şoray'ın unutulmaz şarkıları eşliğinde salonu dolduran davetliler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladılar. Şoray'ın sahnedeki performansıyla duygusal anlar yaşanırken, sürpriz bir ziyaretçi etkinliğe ayrı bir heyecan kattı. Yeşilçam'ın usta oyuncularından Müjdat Gezen, sahnede Türkan Şoray'ı ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü kutladı ve etkinliğe renk kattı.

Türkan Şoray, program esnasında yaptığı konuşmada, kadınların yıllardır toplumsal eşitlik için mücadele ettiğini ve birçok alanda başarılı olduğunu vurguladı. Ancak, kadın cinayetlerinin artması ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği konularına da dikkat çekti. Şoray, kadınların özgürlük ve eşitlik içinde yaşayacakları bir dünya dileğinde bulundu ve her günün kadınlar günü olması gerektiğini belirtti.

Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’a 8 Mart sürprizi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Selimpınar Yaşam Vadisi'ne Türkan Şoray Parkı adının verilmesiyle duygulanan Türkan Şoray, etkinlik boyunca kadın hakları ve eşitlik konularına dair önemli mesajlar vererek, katılımcılara ilham kaynağı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.