Yeşilay Haftası

Yeşilay Haftası

SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Yeşilay'ın 97 yıldır bağımlılıkla mücadele ettiğini, toplumu ayırt etmeden önleyici ve koruyucu...

SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Yeşilay'ın 97 yıldır bağımlılıkla mücadele ettiğini, toplumu ayırt etmeden önleyici ve koruyucu hizmetlerini herkese ulaştırmaya çalıştığını belirtti.

Yeşilay Haftası dolayısıyla AA Sivas bürosunu ziyaret eden Akın, bağımlılıktan uzak, sağlıklı yaşama dikkati çekmek için "sen de söz ver" sloganı ile hatanın kutlanacağını kaydetti.

Yeşilay'ın bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını anlatan Akın, "Hafta dolayısıyla Sivas'ta çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Yeşilay 97 yıldır bağımlılıkla mücadele ediyor, toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini herkese ulaştırmaya çalışıyor." diye konuştu.

Bağımlılıkların sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın geleceğini tehdit ettiğine dikkati çeken Akın, "Sorumluluğumuz büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler