Yeniden Refah Partisi Konya'dan gazilere ziyaret

Yeniden Refah Partisi Konya'dan gazilere ziyaret

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege’yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı Gaziler Haftası münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege’yi makamında ziyaret etti.

YRP Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, İl STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Azimli, İl Eğitim Birim Başkanı Mehmet Üre, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Solmaz ve İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Hayri Yılmaz katılım sağladı.

Başkan Özerdem, “Yeniden Refah Partisi olarak gazilere ve şehit ailelerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz bize en büyük emanettir. Şanlı bayrağımızın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Dernek Başkanı Gazi Süleyman Ege ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı heyetine teşekkürlerini ileterek dernek tarihçesi ve çalışmaları hakkında heyeti bilgilendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.