Yeniden Refah Partisi, Konya Büyükşehir'de Mehmet Köseoğlu'nu resmen duyurdu

Yeniden Refah Partisi, Konya Büyükşehir'de Mehmet Köseoğlu'nu resmen duyurdu

Konya'nın deneyimli ismi Mehmet Köseoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Yeniden Refah Partisi, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayını resmen duyurdu. Parti tarafından yapılan açıklamada, Konya'nın tanınmış isimlerinden Mehmet Köseoğlu'nun bu önemli göreve aday olarak seçildiği belirtildi. Açıklamayı Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker yaparken, Köseoğlu'nun Konya'ya uzun yıllar hizmet etmiş bir isim olduğuna vurgu yapıldı.

Mehmet Köseoğlu, geçmişte Konya Büyükşehir Belediyesi ve Karatay Belediyesi'nde çeşitli görevler üstlendikten sonra, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. Daha sonra KOSKİ'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Köseoğlu, aynı zamanda Konyaspor'un da eski Başkanı olarak biliniyor. Köseoğlu'nun bu zengin tecrübesi, Yeniden Refah Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilmesinde etkili oldu.

Köseoğlu'nun adaylığıyla ilgili yapılan açıklamada, "Konyaspor Eski Kulüp Başkanı, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri ve Belediyecilik Alanında Öncü İsimlerden Mehmet Köseoğlu, Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Olmuştur. Konya'mıza Hayırlı Olsun." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum