Yeni Türkiye Partisi'nden seçimlere katılma kararı

Yeni Türkiye Partisi'nden seçimlere katılma kararı

Yeni Türkiye Partisi'nin lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, siyasetin zorluğuna dikkat çekerek, "Yeni bir Türkiye için ben de varım" diyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

Türkiye siyasi sahnesinde yeni bir aktör olarak öne çıkan Yeni Türkiye Partisi'nin lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, siyasetin zorlaştığı bir dönemde partisinin 2024 Mart Yerel Seçimlerine katılımını değerlendirdi. Yeterli başvuru olması halinde seçimlere katılmayı düşündüklerini belirten Yılmaz, ülkede siyasetin giderek zorlaştığına ve yenilenmeye ihtiyaç duyulduğuna işaret etti.

Yılmaz, halkın tercihlerinin genellikle menfaat odaklı veya siyasetten bıkmış bir perspektifte ilerlediğini ifade ederek, muhalefetin de son derece yetersiz olduğunu savundu. "Siyaset yapmanın giderek zorlaştığı bir ülkede yaşıyoruz. Her şeyi yenilemek gerçek bir ihtiyaç olduğu halde halkın tercihleri ya menfaat yönlü ya da siyasetten bıkmış bir alanda ilerliyor. Muhalefet son derece yetersiz ve umut vermiyor." diyen Yılmaz, bu bağlamda diğer partilerde yer bulamayan, ancak yerelde kendi gücüne güvenen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

"Yeni bir Türkiye için ben de varım" diyen herkesi desteklemeye hazır olduklarını ifade eden Yılmaz, partisinin siyaseten acelesi olmadığını ve sabırla bekleyenlerle birlikte hareket etmek istediklerini söyledi. Yılmaz, "Yeni bir Türkiye için ben de varım" diyen ve yenilenmeye hazır herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, siyasi arenada kendilerine yer arayan bireyleri ve grupları bir araya getirme amacında olduklarını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.