Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

Konya BYEGM ile RİBAT Vakfı birer kınama mesajı yayınlayarak, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırıyı kınadı

KONYA (AA) - Konya Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü (BYEGM) ve Ribat eğitim Vakfı (RİBAT) birer mesajı yayınlayarak, Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetesine yönelik saldırıyı kınadı.

Konya BYEGM İl Müdürü Cemil Paslı Yenişafak ve Akit gazetesine bu sabah yapılan saldırı sonrası yaptığı yazılı açıklamada, "Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik olarak terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırıyı teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Söz konusu gazeteleri hedef alan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Yeni Şafak ve Yeni Akit ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük tarafından yayımlanan kınama mesajında ise şu ifadeler yer aldı:

"Yeni Şafak ve Akit Gazetesine yapılan saldırıyı lanetle kınıyoruz. İki değerli gazetemizin sahip ve yöneticileri ile çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Ülkemizde ne yazık ki terör saldırıları milli manevi değerlerimiz çizgisinde yer alan kurumlara de yönelebilmektedir. Bu saldırılar ülkemizin kutlu yürüyüşünü engelleyemeyecek, insanlık karar verici olan Yüceler Yücesi Allah'ın (cc) çizdiği kaderi takip edecektir. Rabbimizden ülkemize ve ümmete yardım etmesini, insanlığı zalimlerin şerrinden korumasını diliyoruz. Tekrar Yeni Şafak Gazetesine ve Yeni Akit Gazetesine yönelik saldırıları kınıyor, terörle mücadelesinde devletimize Rabbimizin yardım etmesi duası ile kamuoyumuza saygılarımızı sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :