Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nde son durum: Proje hızla ilerliyor

Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nde son durum: Proje hızla ilerliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Konya'ya kazandırılacak Yeni Motorlu Sanayi Sitesi hızla yükseliyor. İşte detaylar:

Konya'ya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi Yükseliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Konya'ya kazandırılacak olan Yeni Motorlu Sanayi Sitesi hızla şekilleniyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay önderliğinde, yapılan iş birliğinin meyveleri sahaya yansıyor.

m1.jpg

Hızlı İlerleyen İnşaat Süreci

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak gibi önemli isimler, yeni sanayi sitesinin şantiye alanında incelemelerde bulundular. İnşaatın dört aşamada hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Başkan Altay, ilk etapta son asfalt serim çalışmalarının devam ettiğini ve hedeflerinin yıl sonuna kadar esnafın yeni alana taşınması olduğunu ifade etti.

m2.jpg

Yeni Sanayi Sitesi Detayları

Yeni sanayi sitesinin, toplamda 2.690 dükkan ve 134 iş merkezinden oluşacağı belirtilirken, projenin eski sanayi alanlarının yerini alacağı vurgulanıyor. Başkan Altay, bu dönüşümün Konya için tarihi bir adım olduğunu ve şehrin kötü görüntüsünü ve trafiğe verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtiyor.

m3.jpg

Teşekkürler ve İyilik Dilekleri

Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ve TOKİ'ye şükranlarını iletiyor. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak da aynı şekilde teşekkür ederek, yeni sanayi sitesinin Konya'ya ve esnafa hayırlı olmasını diliyor.

m4.jpg

Esnaflarla Bir Araya Geliş

Başkan Altay, Yeni Sanayi Sitesi'ndeki inceleme sonrasında Aslım Caddesi'nde bulunan esnafları da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Altay, projenin şehre ve esnafa sağlayacağı katkıları bir kez daha vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.