Yeni Malatyasporlu futbolculardan Başkan Çakır'a ziyaret

Yeni Malatyasporlu futbolculardan Başkan Çakır'a ziyaret

- Sarı-siyahlı takımın futbolcuları, oynadıkları Demir Grup Sivasspor maçında 17 bin Türk bayrağı dağıtan Başkan Çakır'a teşekkür etti


MALATYA (AA) - Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular, hafta sonu oynadıkları Demir Grup Sivasspor maçında 17 bin Türk bayrağı dağıtan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sarı-siyahlı takımın futbolcuları Sadık Çiftpınar, Ertaç Özbir, Murat Yıldırım ve Rahman Buğra Çağıran, Başkan Çakır'a makamında ziyarette bulundu.

Futbolcular ziyarette, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklemek amacıyla pazar günü Yeni Malatya Stadı'nda oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor maçını izlemeye gelen taraftarlara 17 bin Türk bayrağı dağıtan Başkan Çakır'a teşekkürlerini ileterek, formalarını hediye etti.

Demir Grup Sivasspor maçında kazanılan 3 puandan dolayı futbolcuları kutlayan Başkan Çakır, "Sivas maçında Malatya Şehir Stadı'nda güzel bir ambiyans oluştu. Malatyalılar hem takımlarını destekledi hem de Mehmetçik'e sahip çıktı. Ülkemiz büyük bir mücadele veriyor. O mücadelede bizler de askerlerimizin yanındayız. O güzel tablo Türkiye'nin her yerine dalga dalga yayıldı. Futbol takımımız da aldığı sonuçla bizleri mutlu etti. Emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-siyahlı takımın savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ise Çakır'ın daima yanlarında olduğunu belirterek, "Futbolcular olarak bu durumda çok mutlu oluyoruz. Sivasspor maçındaki Türk bayrağı jesti sonrası ortaya çıkan tablo bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu ince ve nazik davranışınızdan dolayı futbolcu arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :