Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

- "Ne olursa olsun iyi futbolla Denizlispor deplasmanında 3 puanı almak istiyoruz"- "Bu sezon kesinlikle play-off'u yakalamak ve bunun da üzerine çıkıp, şampiyon olmayı hedefliyoruz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Buz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç dolayısıyla lige verilen aranın ardından çift antrenmanla Denizlispor maçına hazırlandıklarını ifade etti.

Zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Buz, Denizli deplasmanına 3 puan parolasıyla gideceklerini kaydetti.

Buz, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşısında alınan galibiyetlerin küçümsenmemesi gerektiğine dikkati çekerek, oynayacakları tüm maçlara iyi konsantre olmalarının büyük önem taşıdığını aktardı.

Denizlispor'un geçen sezonla mukayese edilemeyeceğini, Ege temsilcisinin iyi bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Buz, "Rakibimiz, takımdan ayrılan oyuncuların yerine iyi futbolcular aldı. Forvet, orta saha ve kanatlarına baktığımızda kaliteli oyuncuları var. İyi bir oyuncu kadrosuna sahipler. Biz öncelikle kendimize bakacağız. Ne olursa olsun iyi bir futbolla Denizlispor deplasmanında 3 puanı almak istiyoruz." diye konuştu.

Buz, mücadeleci bir ligde oynadıklarını vurgulayarak, "Takımsal olarak iyi oynamamız gerekiyor. Geçen sene hedef ligde kalmaktı. O hedefin üzerine çıktık ve neredeyse play-off'u yakalıyorduk. Bu sezon kesinlikle Play-off'u yakalamak ve bunun da üzerine çıkıp, şampiyon olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler