"Yeni jenerasyon için iyi bir hazırlık olacak"

"Yeni jenerasyon için iyi bir hazırlık olacak"

- Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe:"Kampta, şimdiye kadar çok forma şansı bulamamış, gözden kaçan oyuncular da yer alıyor"


İSTANBUL (AA) - İspanya'nın Murcia kentinde kamp yapan Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vedat İnceefe, yeni jenerasyon için iyi bir çalışma dönemi geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Vedat İnceefe, Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamasında, 10 günlük kampın milli takıma ilk defa katılan oyuncuların kaynaşması açısından faydalı geçeceğine inandığını aktardı.

Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlanmaya başladıklarını dile getiren İnceefe, şunları kaydetti:

"Bu kamp, yeni jenerasyon için iyi bir hazırlık olacak. Yeni turnuva olduğu için, yaş grubunda da zorunlu değişiklik yaşandı. Artık 1998, 1999, hatta 2000 doğumlu oyuncular Ümit Milli Takım'da olacak. Bu kampta şimdiye kadar çok forma şansı bulamamış, gözden kaçan oyuncular da yer alıyor. İleriki kamplara daha başka oyuncular da çağıracağız. Resmi maçların başlayacağı mart-haziran dönemine kadar kadromuzu kuracağız."

İnceefe, kamptaki ilk hazırlık maçında karşılaşacakları İskoçya'nın, fizik güce dayalı ve kompakt oynayan bir takım olduğunu da sözlerine ekledi.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :