Yeni başkan Ramazan Erkoyuncu ilk ziyaretini AK Parti'ye yaptı

Yeni başkan Ramazan Erkoyuncu ilk ziyaretini AK Parti'ye yaptı

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 69. kongresinde başkan seçilen Ramazan Erkoyuncu bir taraftan tebrikleri kabul ederken diğer yandan da ziyaretler yaptı.

Konya'nın ve Türkiye'nin yakından takip ettiği Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 69. kongresinde Recep Konuk'un 22 yıllık görevini bırakacağını açıklamasının ardından adaylığını ilan eden Ramazan Erkoyuncu, sandıktan birinci çıktı.

Sabah saatlerinde Recep Konuk'tan görevi devralan başkan Erkoyuncu, ilk ziyaretini de yaptı.

Yaptığı ziyareti sosyal medya sayfasında paylaşan Erkoyuncu "Bizleri misafir eden Sayın AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Sayın Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'a teşekkür ederim. Hep birlikte Konya Şeker’in geleceği için çaba harcayacağız" cümlelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başkan Erkoyuncu'ya başarılar diledi.

fcyotu1ucak-mc5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.