Yeni akademik yılın açılış töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek

Yeni akademik yılın açılış töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek

Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen Akademik Yıl Açılış Töreni, bu sene Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı...

Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen Akademik Yıl Açılış Töreni, bu sene Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

YÖK, 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nin Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Ekim Perşembe günü gerçekleştirileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenin saat 14.00'de başlaması planlanıyor. Toplu Akademik Yılı Açılış Töreni'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânının yanı sıra bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, bütün üniversite rektörleri ile YÖK 100/2000 Doktora Projesi kapsamında Türkiye için öncelikli alanlarda doktora eğitimi gören öğrenciler katılacak.

Törende YÖK tarafından her yıl "bireysel ve kurumsal" olmak üzere iki kategoride verilen "YÖK 2020 Üstün Başarı Ödülleri", Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödülleri almaya hak kazanan akademisyenlere ve yükseköğretim kurumlarına verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.