Yemen'deki olaylar

Yemen'deki olaylar

Marib'te Husilerin bir hastanenin yakınında düzenlediği roketli saldırıda 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı- İb'te pazar yerini hedef alan ve sebebi henüz belirlenemeyen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı

MARİB (AA) - Yemen'in Marib ilinde devlet hastanesi yakınındaki roketli saldırıda 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

El-Hey'e Devlet Hastanesindeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, kentin batısındaki 'Cebel Heyelan' bölgesinde konuşlanan Husiler, hastaneye yakın noktayı katyuşa füzeleri ile bombaladı. Saldırıda 2 kişinin öldüğü, hastanede hemşirelik yapan 1 kişinin de aralarında bulunduğu 7 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan güvenlik kaynakları, İb iline bağlı Ed-Delil semtinde bir pazar yerini hedef alan patlamada aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 3 kişinin öldüğünü, 13 kişinin yaralandığını duyurdu.

Kaynaklar, durumu ağır olan 4 yaralının yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını ve patlamanın neden kaynaklandığının henüz belirlenemediğini aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :