Yemeksepeti, ECHO Awards'ta Müşteri Memnuniyetini Taçlandırdı

Yemeksepeti, ECHO Awards'ta Müşteri Memnuniyetini Taçlandırdı

Yemeksepeti, Türkiye genelinde yapılan araştırmada müşteri memnuniyetine odaklanan yenilikçi yaklaşımıyla "Yemek Siparişi Platformu" kategorisinde birinci seçilerek ECHO Awards'ta ödül aldı.

Yemeksepeti, ECHO Awards'ta Yeniden Zirvede

Yemeksepeti, müşteri memnuniyeti odaklı yenilikçi projeleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Bu yılın ECHO Awards töreninde, Türkiye çapında yapılan araştırmayla belirlenen sonuçlara dayanarak "Yemek Siparişi Platformu" kategorisinde birinci seçildi. Geçen yılın başarısını bu yıl da tekrarlayarak ödül kazanan Yemeksepeti, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı.

Yemeksepeti'nin Liderliği Onaylandı

Marketing Türkiye'nin Akademetre Research and Strategic Planning iş birliğinde düzenlediği ECHO Awards, sektördeki öncü markaların başarılarını kutlayan ve en iyi uygulamaları ödüllendiren prestijli bir etkinlik olarak biliniyor. Bu yıl yapılan araştırmada Türkiye genelinde 12 ilde 1200 kişiyle gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Yemeksepeti, müşteri memnuniyeti ve e-ticaret deneyimi alanlarında öne çıkan başarılı çalışmalarıyla birinci seçildi.

Ödül, Yemeksepeti'nin İnovasyon ve Başarılarını Taçlandırdı

Yemeksepeti, sektöre yön veren inovatif projeleri ve başarılarıyla bu yıl da ödül kazanarak önemli bir başarı elde etti. Şirketin "Yemek Siparişi Platformu" kategorisinde birinci seçilmesi, müşterilerine sunduğu e-ticaret deneyimini taçlandırırken, Yemeksepeti'nin Türkiye'deki hızlı ticaretin öncülerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.