Yedieminden 40 araç çalınması soruşturmasında yeni gelişme

Yedieminden 40 araç çalınması soruşturmasında yeni gelişme

Sivas’ta Yediemin'de bulunan 40 aracın çalınması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 11 araç Sivas'tan çıkarılmak isterken yakalanırken, 29 aracın çeşitli illerde parçalanarak...

Sivas’ta Yediemin otoparkında bulunan 40 aracın çalınması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sivas’ta kolluk kuvvetlerince ve adli makamlarca çeşitli nedenlerle bağlanan araçların çekildiği Yediemin'de bulunan 40 aracın usulsüz bir şekilde otoparktan çıkartıldıkları anlaşıldı.

Farklı illerde parçalayıp satacaklardı

Haberin alınması üzerine 11 araç Sivas’tan çıkartılmak istenirken yakalandı. 29 aracın ise 11 farklı ile gönderilerek parçalanarak satılmak istendikleri öğrenildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan C.S.A., Ö.B., F.A., B.T. ve G.P gözaltına alınarak çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Otopark kısa bir süre önce devralınmıştı

Söz konusu otoparkın bir süre önce M.T.T. tarafından devralındığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.