Yazdığı skandal ifadelerle gündeme gelmişti! Sapık çocuk kitabı yazarı Didim'de tutuklandı!

Yazdığı skandal ifadelerle gündeme gelmişti! Sapık çocuk kitabı yazarı Didim'de tutuklandı!

Yazdığı skandal çocuk kitabında kullandığı müstehcen ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve Aydın'da gözaltına alınan Musa Dinç tutuklandı

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden 'Gül ve Düşün' isimli skandal çocuk kitabında kullandığı müstehcen ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve Aydın'da gözaltına alınan Musa Dinç tutuklandı.

Yazdığı kitaptaki müstehcen ifadelerin sosyal medyada ve bazı yayın organlarında gündeme gelmesi üzerine şüpheli Musa Dinç hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

01.jpg

Musa Dinç'in 'Gül ve Düşün' isimli çocuk kitabında yer alan skandal ifadeler büyük tepki çekmiş Aydın Didim Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Musa Dinç'i evinde gözaltına alındı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Musa Dinç, 'Çocuk, hayvan, ölmüş insan bedeniyle ilgili üretilen müstehcen yayınları yayınlamak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca Didim Sulh Ceza Mahkemesi, 'Gül ve Düşün' adlı kitabın basılması ve dağıtılmasını yasaklarken, piyasada bulunan kitapların da toplatılmasına karar verdi.

Etiketler :