Yaya geçidinde motosikletin çarptığı Mehmet ve Kıymet Saraç çifti öldü! Sürücü ağır yaralı

Yaya geçidinde motosikletin çarptığı Mehmet ve Kıymet Saraç çifti öldü! Sürücü ağır yaralı

Isparta’da motosikletin çarptığı Mehmet ve Kıymet Saraç çifti yaşamını yitirdi. Yaşlı çiftin Kurban Bayramında gelecek çocukları için alışverişten döndüğü öğrenildi

Isparta’da motosikletin çarptığı 70 yaşındaki Mehmet ve 67 yaşındaki Kıymet Saraç çifti hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü Ahmet Bektaş Ö. ise ağır yaralandı.

YAYA GEÇİDİNDE MOTOSİKLET ÇARPTI

Feci kaza, Isparta’nın Çünür Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Bektaş Ö.'nün kullandığı 37 ABF 477 plakalı motosiklet, Çünür Mahallesi'nde ana cadde üzerinden yaya geçidinden geçmeye çalışan Mehmet (70) ve Kıymet Saraç (67) çiftine çarptı.

SÜRÜCÜ AĞIR YARALI

Kaza sonrası 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sağlık görevlileri Saraç çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada ağır yaralanan sürücü Ahmet Bektaş Ö. ise ambulansla Şehir Hastanesine kaldırıldı.

BAYRAMDA GELECEK ÇOCUKLARI İÇİN ALIŞVERİŞTEN DÖNÜYORLARDI

Çiftin cenazesi incelemenin ardından Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Kaza sonrası olay yerinde savcı ve polis incelemelerde bulundu. Mehmet ve Kıymet Saraç çiftinin bayramda gelecek çocukları için alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

i.jpgii.jpgiiii.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum