Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ramazan Baykara ve huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Vali Necati Şentürk'ü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ramazan Baykara ve huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Huzurevi Müdürü Arif Atak'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Vali Şentürk, Yaşlılar Haftası'nın toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak amacıyla kutlandığını belirtti.

Yaşlıların sadece özel günlerde değil her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayan Şentürk, "Onları normal günlerde de ziyaret etmeli, sevindirmeliyiz. Bizleri zorluklarla, büyük fedakarlıklarla büyüterek bugünlere getirdiler. Onlara olan saygımız sonsuzdur. İsteklerini yerine getirmek bizim temel vazifelerimizdendir. Kırşehir’deki huzurevinde 98 yaşlı kalmaktadır. Huzurevi sakinleri modern ortam ve personelden çok memnun. Devletimiz, huzurevinde kalan yaşlıların rahatı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapıyor." ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Baykara da Yaşlılar Haftası'ndaki etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :