Yaşlı ve engelliler ayna karşısında gülümsedi

Yaşlı ve engelliler ayna karşısında gülümsedi

Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerl, Giresun Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezindeki yaşlı ve engellilere, saç ile kişisel bakımlarını yaparak mutlu bir gün yaşattı

GİRESUN (AA) - Giresun Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezindeki yaşlı ile engelliler, Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerince yapılan saç kesimi, makyaj gibi kişisel bakım hizmetlerinden yararlandı.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yaşlı ve engellilerin saçları kesilerek fön çekildi ve makyajları yapıldı. Kendilerine gösterilen ilgiden memnun olan engelli ve yaşlılara daha sonra kek, pasta ve yemek ikram edildi.

Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Karabürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşlı ve engellilere çeşitli hizmetler sundukları için mutlu olduklarını söyledi.

Etkinliğin, merkezlerindeki kursların uygulaması şeklinde gerçekleştiğini belirten Karabürk, şöyle dedi:

"Kuaförlük kursiyerleri tarafından buradaki yaşlı ve engelli vatandaşların saç ve kişisel bakımları yapıldı. Aşçılık kursiyerlerinin yaptığı yemekler buradakilere ikram edildi. Yaşlılarımız bizim için çok önemli, çok değerli. Onları bugünlerinde hatırlayıp onlarla birlikte olmak istedik. Kursiyerlerle yaşlılarımızı buluşturduk. Bu bir başlangıç, yarın başka bir bakım merkezindeyiz."

Bakım merkezinin sorumlu müdürü Gülseren Kesik de yaşlı ve engellilerin hizmetlerden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Burada kalanlar ilgiye ihtiyacı olan kişiler. Dışarıdan yeni yüzler görmek, onlar için mükemmel bir durum. Bu etkinlik çok güzel oldu, burada kalanların özel bakımları yapıldı, saçları kesildi, ihtiyaçları karşılandı. Yüzlerinden memnuniyetleri belli" değerlendirmesinde bulundu.

Yaşlı ve engelliler ayna karşısında gülümsedi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler