Yaşar Sevim, vefatının 8. yılında anıldı

Yaşar Sevim, vefatının 8. yılında anıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) kurucu başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim, vefatının 8. yılında kabri başında anıldı.THF'den yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) kurucu başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim, vefatının 8. yılında kabri başında anıldı.

THF'den yapılan açıklamaya göre, 1976 yılında THF'yi kuran ve kurucu başkanlığını yapan, uzun süre milli takımları çalıştıran Yaşar Sevim için Karşıyaka Mezarlığı'nda anma töreni düzenlendi.

Törene, Yaşar Sevim'in eşi Mahire Sevim, oğlu Tolga, THF Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, eski federasyon başkanlarından Günal Ensari, eski basketbolcu ve milli takım antrenörlerinden Orhan Girgin, kulüp antrenörleri, eski milli sporcular ve antrenörler katıldı.

Mahire Sevim, törene gelenlere teşekkür ederek, "Yaşar Bey'i kaybedeli 8 yıl oldu. Bu zor yıllar nasıl geçti bilmiyorum ama sizlerin her yıl olduğu gibi burada olmanız, beni ayakta tutan en önemli etkendir. Yaşar Bey sadece hentbol ve basketbolda değil, tüm spor camiası içinde tanınırdı. Onun cömertliği, her şeyi sevdikleriyle paylaşmayı seven bir yanı vardı. Bugün biz de burada toplanarak acımızı ve sevgimizi paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Duaların ardından Gazi Kuba Camisi'nde mevlit okutuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :