Yarıyıl tatili sona erdi

Yarıyıl tatili sona erdi

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, yarıyıl tatilinin sona ererek 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, yarıyıl tatilinin sona ererek 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Atılgan, yayımladığı mesajda, Şereflikoçhisar genelinde 6 bin 26 öğrencinin ikinci yarıyıl için ders başı yaptığını belirtti.

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde dinlenme ve eksikliklerini giderme fırsatı bulduğunu dile getiren Atılgan, "İnanıyorum ki iyi bir planlama ve gayretle ikinci dönem, birinci dönemde olduğumuz noktadan daha ileride olacağız. Bu noktada siz değerli öğretmen ve velilerimize çok iş düşüyor. Bunun bilincinde olduğunuzdan da eminim." ifadelerini kullandı.

Atılgan, tüm kurumlarda eğitim öğretimin kalitesinin artırılması ve eğitim ortamlarının sürekli geliştirilmesi yönünde çalışma yaptıklarını da belirterek, yeni dönemin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler