Yardımeli Derneğinden ramazan yardımı

Yardımeli Derneğinden ramazan yardımı

İSTANBUL (AA) - Yardımeli Derneği, 'İnsanlık için Kardeşlik Vakti' sloganıyla ramazanda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Yardımeli Derneğinden...

İSTANBUL (AA) - Yardımeli Derneği, 'İnsanlık için Kardeşlik Vakti' sloganıyla ramazanda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Yardımeli Derneğinden yapılan açıklamaya göre, 81 ilde ve dünyada Balkanlardan, Asya'ya, Asya'dan Afrika'ya Irak, Suriye, Yemen ve Filistin/Gazze'nin de içinde bulunduğu 20 ülkede ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

Açıklamada, yurtiçinde temsilcilikler, yurtdışında ise ofis ve partner kuruluşlar aracılığıyla organize edilen iftar sofralarına ramazan boyunca 1 milyon ihtiyaç sahibinin misafir edileceği belirtilerek, ramazan ayı sonuna yüz binlerce ihtiyaç sahibine iftar imkanı tanınacağı ifade edildi.

Açıklamada, "Ayrıca Kumanya Kartı uygulaması ile Türkiye genelinde yaygın bir zincir marketle yapılan protokol sayesinde kart sahipleri bu marketlerden diledikleri gibi alışveriş yapma imkanına kavuştu. Kumanya Kartı ile ihtiyaçların karşılanamayacağı şehir merkezlerine uzak yerleşim yerlerinde ise kumanya kolileri dağıtılıyor. Bu bağlamda binlerce ihtiyaç sahibi aileye kumanya ulaştırıldı." denildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :