Yaralı genç ambulansı sigara içerek bekledi

Yaralı genç ambulansı sigara içerek bekledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ayağından yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulans beklerken bir yandan telefonla konuştu, diğer yandan ise vatandaşların ikram ettiği sigarayı içti.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi Manavgat Sanayi Sitesi'nde, Alman uyruklu Renate Beatrix Eısermann'ın kullandığı Hyundai marka otomobil ile Mustafa Emre Kaya idaresindeki motosikletin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayda motosiklet sürücüsü ayağından yaralanırken, çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Yaralı sürücü, bir araca dayanarak yerde beklerken, acil yardım ekiplerinin gelmesini telefonla bekledi. Aynı anda ise kazazedeye çevredeki vatandaşlar tarafından ikram edilen bir sigara verildi. Yaralı sürücü, hem telefonla birilerine durumu bildirirken hem de vatandaşların jestini geri çevirmedi; sigarayı içerek sakinleşmeye çalıştı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kazanın ardından yaptığı incelemede motosiklet sürücüsünün ehliyetinin motosiklet kullanmak için yetersiz olduğunu tespit etti. Bu nedenle motosiklet sürücüsü ile motosiklet sahibine yetersiz ehliyetten dolayı ayrı ayrı 6 bin 439 TL para cezası uygulandı. Yaralı sürücü ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler