Yapı Kredi'den Ramazana özel kampanya

Yapı Kredi'den Ramazana özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Worldcard kampanyası ve bireysel ihtiyaç kredisiyle Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca tüm harcamalarında müşterilerine...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Worldcard kampanyası ve bireysel ihtiyaç kredisiyle Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca tüm harcamalarında müşterilerine özel kampanyalarla destek oluyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre banka, Ramazan süresince akraba ziyaretleri, bayram alışverişi ve bayram tatili hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere bayrama özel bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, 6 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında günde yalnızca 10 lira ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin liralık Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecek.

Kampanya için tüketiciler kredi başvurularını Yapı Kredi ATM'leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr'den, SMS yoluyla "Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık net geliri" yazıp 4411'e mesaj atarak veya internet ya da mobil şubeden kolayca yapabiliyor.

Ayrıca 444 0 444 numaralı Yapı Kredi telefon bankacılığı aranarak ya da en yakın Yapı Kredi şubesi ziyaret edilerek de kampanyaya başvurulabiliyor.

Yapı Kredi'de ön onaylı limiti bulunan müşteriler ise yeterli limitlerinin olması durumunda ister şubelere gelerek, ister şubeye gitmeden Yapı Kredi internet bankacılığı, mobil şube ve çağrı merkezi kanalları aracılığı ile bayram kredisinden yararlanabilecek.

3 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Worldcard Ramazan Kampanyası kapsamında, müşteriler tüm bireysel kredi kartları ve TLcard'ları ile yapacakları ilk 100 liralık alışveriş sonrası her 100 liralık harcamaya 10 lira, toplamda ise 50 lira Worldpuan kazanıyor.

Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulamasıyla katılanlar, altıncı 100 liralık alışverişlerine ek olarak 10 lira Worldpuan ile toplamda 60 lira Worldpuan kazanacak.

Market, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kafe, restoran ve fast-food sektörlerindeki Yapı Kredi World üye iş yerlerinde geçerli olacak kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının ve bireysel TLcard'larının yanı sıra Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar da faydalanabiliyor.

Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için "Kampanyalar" alanındaki "Bana Özel" bölümünden "Katıl" butonuna basmak yeterli.

Kampanyaya SMS ile katılmak için RAMAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasının 4454'e SMS olarak gönderilmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye worldcard.com.tr'den ulaşılabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :