Yapı Kredi'den Kurban Bayramı kampanyaları

Yapı Kredi'den Kurban Bayramı kampanyaları

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Yapı Kredi Worldcard eylül kampanyasının yanı sıra bayrama özel kredi ile kullanıcılarına Kurban Bayramı için kazançlı...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Yapı Kredi Worldcard eylül kampanyasının yanı sıra bayrama özel kredi ile kullanıcılarına Kurban Bayramı için kazançlı alışveriş imkanı sunuyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, 1– 30 Eylül'de geçerli kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri tüm bireysel kredi kartları ve TLcard’ları ile tek seferde yapacakları ilk 100 TL ve üzeri alışveriş sonrasında tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan kazanacak.

Ayrıca kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan’la katılanlar, yapacakları altıncı 100 TL'lik alışverişte ekstra 10 TL ile toplamda 60 TL puan kazanacak. Kampanya, market, giyim, eğitim ve kırtasiye sektörlerinde yer alan tüm Yapı Kredi World üye iş yerlerinde yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

Açıklamada verilen bilgilere göre, kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard yanı sıra Albaraka ve Vakıfbank Worldcard sahipleri de yararlanabilecek.

Yapı Kredi Worldcard kullanıcılarının, kampanyaya SMS ile katılmak için OKUL yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri gerekiyor. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak içinse uygulama içerisinde “Kampanyalar” alanındaki "Bana Özel" bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması yeterli oluyor.

Yapı Kredi, Kurban Bayramı’na yönelik kredi kampanyasıyla tüketicilerin nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılamalarına da yardımcı oluyor. Yapı Kredi’nin bayrama özel kredi kampanyası 50.000 TL ve üzeri tutarlarda 36 ay vade ve yüzde 1,15 faiz oranıyla tüketicilere sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :