Yangın korkulu anlar yaşattı.!

Yangın korkulu anlar yaşattı.!

Konya’da bir alışveriş merkezinin çatı katında çıkan yangın korkulu anlar yaşattı.!

Bugün öğle saatlerinde Alaaddin Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir alışveriş merkezinin depo olarak kullanılan 5. katında yangın çıktı.

Nedeni henüz belirlenemeyen yangın yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alınırken, yangın ihbarının ardından olay yerine gelen bir itfaiye eri iyi niyetli olarak yangını söndürme çabası büyük takdir toplarken, tam teçhizatlı elbise kullanmadan yaptığı çalışma aynı zamanda korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Yangında Yasin İnce isimli bir itfaiye eri dumandan zehirlendi. Yangın yerinde bulunan Ambulansta tedavi altına alınan İtfaiye erine serum verilirken yaklaşık 40 dakika duman arasında kalan diğer itfaiye eri Şenol Atalay’a da zehirlenmeye karşı tedavi uygulandı. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Murat DÖNMEZ- Memleket