Yağmur bulutları Konya sınırına kadar geliyor ve...

Yağmur bulutları Konya sınırına kadar geliyor ve...

Nihayet serinleyen Konya'da yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yine bir miktar bunaltacağa benziyor. Şehirde nem oranı haftanın ilk gününde yine yüksek.

Sıcak ve nemli havada bayramı geçiren Konya için Meteoroloji İşleri yeni tahminlerini yayınladı. Şehirde özellikle gece saatlerinde düşen hava sıcaklıkları yeni haftada da düşmeye devam edecek.

YAĞMUR SINIRA KADAR GELECEK

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Konya'nın batısında yer alan Eskişehir, Afyon ve Bilecik'te yağmur geçişleri olacak.

Isparta'yı da etkisi altına alacak kısa süreli yağışlar Beyşehir Gölü'nün Isparta sınırında kalacak ve Konya sınırlarına girmeyecek.

HAFTALIK HAVA DURUMU

Konya'da yeni haftada gündüz saatlerinde güneş etkisini göstermeye devam edecek.

Pazartesi günü Konya'da hava sıcaklığı en düşük 20, en yüksek 31 derece civarında olacak ve nem oranı yüzde 58'le günü tamamlayacak. Serin rüzgarlar şehrin gündüz saatlerindeki havasını da yumuşatacak.

Salı günü Konya'yı gündüz saatlerinde 30 derecelik bir sıcaklık ve yüzde 67'lik bir nem oranı bekliyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığı 19 dereceye kadar inecek.

Çarşamba günü Konya'da Salı gününü andıran bir sıcaklık gündüz saatlerinde yüzde 68'lik nem oranıyla şehir insanıyla buluşacak. Hava sıcaklığı 30 derece bandında olacak ancak yüksek nem oranı havanın daha da sıcak olduğu hissini vermeyi sürdürecek.

Perşembe günü Konya'da hava sıcaklığı 1 derece düşerek en yüksek 29 en düşük 19 derece arasında olacak. Nem oranı da yüzde 49'larda seyredecek.

Haftanın son çalışma günü Cuma günü de hava sıcaklıkları Perşembe gününün kopyası şeklinde sürecek.

konya-hava-durumu-yeni-hafta.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.