Yabancı plakalı cip ekip otosuna çarptı! Taksinin de karıştığı 2 polis yaralandı

Yabancı plakalı cip ekip otosuna çarptı! Taksinin de karıştığı 2 polis yaralandı

Kocaeli’de yabancı plakalı cip ekip otosuna, savrulan iki araç da ticari taksiye de çarptı. Kazada 2 polis memuru yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yabancı plakalı cip, kavşakta polis ekip otosuna çarptı. Savrulan araçların da ardından bir ticari taksiye çarptığı kazada 2 polis memuru yaralandı.

3 ARAÇLI KAZADA İKİ POLİS YARALANDI

Olay, saat 23.45 sıralarında İzmit Şehit Rafet Karacan Bulvarı Perşembe Pazarı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre kavşaktan geçen 41 A 8652 plakalı polis otosuna, Kandıra sapağı istikametine seyreden PLÖ MS 999 plakalı cip çarptı. Savrulan araçlar 41 T 275 plakalı ticari taksiye de çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 2 polis yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan polisler, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

c.jpgcc.jpgccc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.